2010-07-23 12:33:15• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőjegyet a Viking MotoPartyra!

Három szerencsés olvasónk kétszemélyes jegyet nyerhet a Viking MotoPartyra!

Már csak két hét és kezdetét veszi a motoros őrület Mezőpetriben: augusztus 5-től startol Viking Motoparty. A motorosok és kikapcsolódni vágyók bizonyára már nagyon várják a hatodik alkalommal megrendezett motorostalálkozót, hiszen a szervezők az idei MotoPartyra is rengeteg versennyel, fergeteges bulival, jó koncertekkel készülnek.

A rendezvény a tervek szerint motorosfelvonulást, Erotic Showt és motoros szépségversenyt tartogat a résztvevők számára. Egy, a motorostalálkozó teljes időtartamára (augusztus 5-7) belépőjegy ára 50 lej lesz, egy napi belépő pedig 20 lejbe fog kerülni.

Azok, akik részt vesznek a Szatmár.ro nyereményjátékán, kétszemélyes jegyet nyerhetnek a VI. Viking MotopPrtyra. A nyereményért nem kell mást tenni, mint e-mailben elküldeni a helyes választ a következő kérdésre: Milyen versenyt szervez a Szatmár.ro a VI. Viking MotoParty keretén belül? Itt egy kis segítség! Az e-maileket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk , a beküldők között három darab, kétszemélyes belépőt sorsolunk ki. A helyes válaszokat  tartalmazó e-mail beküldési határideje: augusztus 3. kedden, 11 óra.  A sorsolásra augusztus 3-án, kedden12 órakor kerül sor. Az e-mailekben kötelezően fel kell tüntetni a játékos nevét és telefonszámát, hiszen a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.


Nyerj belépőjegyet a VI. Viking Motopartyra!
Nyerj belépőjegyet a VI. Viking MotoPartyra!


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: